Online Primavera Eğitimlerimiz 13 Temmuz’da Başlıyor!

Dünyanın neresinde olursanız olun Oracle Primavera P6 yazılımını öğrenmek istiyorsanız, sizler için canlı sunulan Online (sertifikalı) Primavera eğitimgündüz sınıfı 13 Temmuz’da ve akşam sınıfı 14 Temmuz’da başlıyor.

Yapı, İnşaat ve Enerji sektöründe uluslararası standart haline gelen Primavera ile Proje Yönetimi ve Planlama eğitimine katılarak; projelerde Kritik Yol Belirleme (CPM)Gecikme AnaliziKazanılmış Değer Ölçümü (EV)AdamxSaat RaporlamaKaynak DengelemeClaim YönetimiNakit Akışı İzlemeHedef Plan (Baseline) KarşılaştırmaKaynak/Maliyet Histogram ve ‘S’ Eğrileri Oluşturma ve Raporlama gibi konuları öğrenebilir ve kariyerinizde bir adım öne geçebilirsiniz.

Canlı olarak, eğitmen ile doğrudan iletişim halinde olacağınız eğitimler, tercihe bağlı olarak hafta içi gündüz ve akşam sınıfları olarak 2 ayrı gruptadüzenlenmektedir. Gündüz Primavera sınıfı 13 Temmuz’da, akşam Primavera sınıfı da 14 Temmuz’da başlayacaktır.

Kurs süresi boyunca, eğitmenin bilgisayar ekranı ve sesi katılımcılara canlı olarak aktarılacaktır. Bu şekilde eğitimi canlı izleyen öğrenciler kendi bilgisayarlarında uygulama yaparak ve eğitmeni izleyerek dersleri takip edebileceklerdir.

Katılan herkesin bilgisayarına 3 ay boyunca lisanslı olarak çalışan Primavera P6 yazılımı kurulacaktır.

Eğitimin başarıyla tamamlanmasının ardından, İngilizce onaylı orijinal Oracle Primavera Sertifikası verilecektir.

Eğitim sırasında eğitmen ile soru-cevap imkanınız olacak, ayrıca elektronik ders notları da sizlerle paylaşılacaktır.
Sınırlı sayıda katılımcının indirimle yararlanabileceği Online Primavera Eğitimlerimiz ile ilgili bilgi almak için cem@cemkafadar.com veya cemkafadar.net@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

1 thoughts on “Online Primavera Eğitimlerimiz 13 Temmuz’da Başlıyor!

Yorum bırakın